High Metal Oy

High metal oy on nimensä mukaisesti metalliteollisuuden vakuuttava tekijä, ja verkkosivuillaan he kertovat toteuttavansa ’älykkäitä ratkaisuja ruostumattomasta teräksestä.’ Kuulostaa mahtavalta! Ja mahtavaa oli myöskin itse sakki pääkonttorilla.

Me saimme kunnian kuvata Hight Metal Oy:lle sekä henkilöstökuvat, että muutamia fiiliskuvia tuotannon puolelta. Pienen Googlettelun ja puhelimessa käydyn palaverin jälkeen starttasimme lopulta Vantaalle. Hetken yrityksen tiloissa pyöriskeltyämme ja omistajan kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen ehdotimme, että kuvaukset tehtäisiin valkoisen taustan sijaan hyödyntäen yrityksen tiloja. Saimme uskoteltua kuvattavillekin, että tämä on hyvä idea. 🙂 Alla muutama esimerkkikuva lopputuloksista:

Yrityskuvaus High metal
Yrityskuvaus tietokone
Brändikuvaus tehdas
Yrityskuvaus tehdas
Henkilöstökuvaus Lahti

Mielestämme hyvä yrityskuvaus on sellainen, joka ilmentää täysin yritystä ja tekijöitä sen takana – yrityksen brändiä, ilmettä ja visiota. Valkoinen tausta ja kliiniset kuvat eivät vain olisi toimineet tässä yhteydessä. Oletko samaa mieltä?

Laura ja Otto

Tykkäsitkö?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkdin

Jätä kommenttia