Atlas kiropraktiikka

Atlas Kiropraktiikka on tätä nykyä Porvoossa toimipistettään pitävä, sympaattinen yhden naisen kiropraktikko. Maiju on Valviran hyväksymä maisteritason kiropraktikko sekä eläinkiropraktikko hoitaen siis sekä ihmisten, että koirien ja hevosten selkärankoja.

Me saimme tehdä Maijulle hieman apumateriaalia markkinointia varten, ja ehdimme tehdä kuvaukset purkkiin juuri ennen kuin korona alkoi kurittamaan pienyrittäjää. Kuvasimme Atlakselle sekä markkinointivideon, että valokuvia vauhdittamaan myyntiä. 

Yrityskuvaus Lahti
Brändikuvaaja

Videossa kävimme asiakkaan kanssa palaverissa läpi ensin toiveita, mihin videolla olisi syytä kiinnittää huomiota, ja hioimme käsikirjoitusta yhdessä. Koska kiropraktiikka ja hevoset ovat allekirjoittaneille hieman vieraampaa alaa, oli tärkeä selvittää, mistä tässä oikein on kyse. 

Videolle muodostimme tarinan, jossa hevonen ja ratsukko treenaavat ensin hyppyjä ja harha-askeliakin syntyy – kunnes Maiju tuli apuun ja käsitteli sekä hevosen että ratsukon ratsastusasennot kuntoon. Halusimme videoon lämmintä ja puhuttelevaa sävyä – juuri sitä samaa habitusta, jota Atlaksellakin löytyy. 

Videon pääset kurkkaamaan Youtube-kanavaltamme: https://youtu.be/w0muc5POw9E

Laura ja Otto

Tykkäsitkö?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkdin

Jätä kommenttia