RJ Konetyö

RJ Konetyö on Päijät-Hämeen Herralasta käsin toimiva puunkorjuuyritys. Yritys harjoittaa koneellista puunkorjuuta koko suomen alueella. Hollolan alueella RJ Konetyö tekee traktoriurakointia, mm. tienhoitoa ja polttopuiden tekoa. Myös pihapuiden kaato kuuluu palveluihin.

Me saimme tehdä yritykselle heidän näköiset, selkeät ja informatiiviset verkkosivut. Palaveeraaminen käytiin puhelimitse ja sähköpostein, ja asiakkaalta tulleiden ohjeviittojen avulla aloitimme verkkosivupohjan hahmottelun. Koska asiakkaan toiveet olivat selkeät ja näin tekniseltäkin puolelta katsottuna järkevät toteuttaa, oli verkkosivuprojekti hyvin nopea ja vaivaton. Muutaman korjauskierroksen jälkeen verkkosivut olivat jo julkaisuvalmiit, joten koko projektiin alusta loppuun saakka ei vierähtänyt kuin pari viikkoa.

RJ Konetyön verkkosivuja voit käydä kurkkaamassa osoitteessa https://www.rjkonetyo.fi/

Uusia verkkosivuja teetettäessä/haaveiltaessa (tai itse rakentaessa), on hyvä pitää mielessä niiden toiminnallisuus ja varsinkin responsiivisuus – eli se, kuinka verkkosivut näkyvät pienemmällä laitteella (puhelin, tabletti) selatessa. Verkkosivujen olisi hyvä olla selkeät, visuaalista puolta tietenkään unohtamatta. Ethän halua, että asiakkaasi eksyy sivuillasi tai turhautuu, kun ei löydäkään etsimäänsä? Lisäksi Google-näkyvyys on avain onnistumiseen uusia verkkosivuja rakenneltaessa. Jos et muista panostaa hakukoneystävällisyyteen, et näy Google-hauissa ja tällöin menetät potentiaalisia asiakkaita.

Lähdenpä tästä siis korjailemaan omien sivujemme SEO-ongelmia! Heippa!

T. Laura

Tykkäsitkö?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkdin

Jätä kommenttia