Me

BERK media ay syntyi kun kaksi seikkailua rakastavaa päättivät ottaa riskin ja lyödä matalakynnyksinen mediatoimisto pystyyn Lahteen.

Me oltiin vähän sitä mieltä, että tätä täällä kaivataan.

Tässä me ollaan, Laura ja Otto, BERK median onnelliset omistajat. Kurkkaa alta lisää kun kerromme muutamalla lauseella siitä, mitä me ollaan.

Otto on media-alan insinööri ja montitaitaja, jalkapalloa rakastava perheenisä ja sosiaalisesti miellyttävä partaveikko. Huumori on paikoittain lennokasta mutta osaa se vakavoituakin tarpeen tullen.

Oton työ-minässä yhdistyy hienosti perfektionismi ja luovuus. Alle lainaan Wikipediaa, tuota jokaisen yhtään opiskelleen favourite go-to-tietosanakirjaa: Perfektionismi tarkoittaa psykologiassa joko halua tehdä asiat mahdollisimman hyvin, taikka uskomusta, että täydellisyyttä kuuluu tavoitella. Perfektionismi voi auttaa ihmisen onnistumiseen ja antaa motivaatiota pysyä lujana kohdatessa esteitä ja vaikeuksia. W.C. Rödell sanoo, että positiivisessa muodossa perfektionismi voi antaa energiaa, joka johtaa onnistumisiin.

Valokuvaaja
Valokuvaaja Lahti

Laura on matkailualan kautta kansainvälisen kaupan tradenomiksi opiskellut, kulttuuria rakastava taiteilijaluonne. Laura uskoo, että ilman huumoria ei ole mitään.

Wikipedian selitys sanasta ”boheemi” pähkinänkuoreistaa (upea termi!) hienosti Lauran:

Boheemi on 1800-luvulla Ranskassa yleistynyt termi, joka kuvaa taiteilijoita ja kirjailijoita, jotka viettävät erikoista ja epäsäännöllistä elämää. Boheemeihin elämäntapoihin kuului poikkeukselliset, perinteisten ja yleisten tahojen kanssa pahasti ristiriidassa olleet poliittiset näkemykset, vakaumukset ja mielipiteet.